fbpx

Loading

Blogs

Bloggen voor jouw organisatie

Wie blogt, die blijft! Wij roepen het wel eens gekscherend, maar eigenlijk zit er een enorme kern van waarheid in. Want door met regelmaat te bloggen, blijf jij als organisatie goed zichtbaar bij (potentiële) klanten. En niet alleen bij klanten: ook Google waardeert een continue stroom aan content. Door met regelmaat nieuwe, sterke content op je website te plaatsen, ziet Google jou steeds meer als expert en zal jouw organisatie steeds hoger ranken in de zoekresultaten.

Nu begrijpen wij goed dat jij in je drukke bestaan wellicht geen zeeën van tijd overhebt om tijd en energie te steken in het schrijven van blogs. Daarom helpen wij je daar graag bij. Wij bieden aantrekkelijke blogabonnementen aan waardoor jouw organisatie steeds beter en beter zichtbaar is én opvalt!

De kracht van onze blogs voor jou:

  • Vlotte teksten
  • Foutloos Nederlands
  • SEO-proof geschreven (wat inhoudt dat we de juiste zoektermen voor Google in de tekst verwerken, zodat jij hoger rankt in de zoekresultaten)
  • Korte lijnen: we delen een contentkalender die jij te allen tijde kunt aanpassen én we zijn natuurlijk per mail of telefonisch te bereiken

Onze blogdiensten:

1 blog
Per blog
€ 105
Een goed geschreven, SEO-proof blog
Dit wil ik
4 blogs of meer
per blog
€ 95
Bij afname van 4 of meer goed geschreven SEO-proof blogs
Dit wil ik