fbpx

Loading

SEO-teksten

SEO, oftewel: beter gevonden worden in Google. Wij helpen je!

Kijk jij soms ook met een frustrerende blik naar de concurrenten die hoog in de zoekmachines tevoorschijn komen? Waarom staat jouw website daar niet? Terwijl je zo’n prachtig bedrijf hebt? We snappen de frustratie. Je wilt immers dat potentiële klanten zo snel mogelijk jóuw naam in het vizier krijgen. Maar laat ons dan komen met het goede nieuws: wij kunnen je helpen aan een betere positie in de zoekmachines!

SEO: wat is het?

Helemaal uitgeschreven hebben we het over Search Engine Optimization. Bij wie dit nu meteen weer vraagtekens oproept: eigenlijk is het niet meer dan hoog scoren in Google. Oftewel: het zoekvolume van jouw website optimaliseren. Dat kan door sterke teksten op je website te plaatsen, waardoor Google je steeds meer ziet als een expert in jouw vakgebied. En daar is Google dol op: deze zoekmachine streeft er namelijk naar zijn gebruikers de beste informatie te geven. Zo snel als mogelijk. En dus zet Google de websites met de meest uitgebreide en kwalitatieve informatie als het even kan bovenaan in de zoekresultaten.

Waarom zou je SEO-teksten laten schrijven? Wat levert het je op?

Een terechte vraag die veel ondernemers stellen: wat levert het me op? Heel zwart-wit kunnen we geen omzetdoelen hangen aan goede SEO-teksten natuurlijk, omdat elke organisatie en elke dienst anders is. Het doel van goede SEO-teksten is dat jouw website beter gaat scoren in de zoekmachines, dat je dus meer en gemakkelijker potentiële klanten naar je toetrekt en dat meer mensen je als een expert gaan zien. Daar moeten we meteen bij vertellen dat dit even duurt en je dus niet van de een op andere dag op #1 in de zoekmachines staat. Google is streng en er kunnen zomaar een paar weken overheen gaan voordat je écht resultaat ziet. Maar op de lange termijn zul je beloond worden!

Hoe kunnen wij je helpen aan betere SEO, oftewel een hogere positie in Google?

Als tekstschrijvers weten wij als geen ander hoe we een lezer kunnen triggeren met goede content. En daar is niet alleen de lezer blij mee, ook Google gaat tegenwoordig voor kwaliteit. Zoekmachines zijn steeds strenger in de content die ze hoog laten ranken: alleen het beste komt bovenaan in de zoekmachine terecht. Daarom helpen wij je graag bij het schrijven van goede content. In de vorm van blogs of landingspagina’s.

Wij, Natascha en Rosanne, hebben beiden inmiddels heel wat ervaring op het gebied van SEO-teksten. We weten hoe we op een subtiele manier de juiste zoektermen in een tekst kunnen verwerken, zonder de kwaliteit van de tekst teniet te doen. Voorafgaand aan een samenwerking doen we een zoekwoordenonderzoek, waarbij we voor jouw organisatie tot in de puntjes uitvogelen waar het zoekvolume zit. Ook in de achterkant van de webpagina of blog kunnen we de SEO optimaliseren, door het juist invullen van de Yoast-plugin. Benieuwd naar de SEO-pakketten die je bij ons kunt afnemen? Zie onderstaand overzicht.

Onze SEO-pakketten voor jouw organisatie

Basic
895
5 uitgebreide SEO-pagina’s (+/- 500 woorden)
1 uitgebreide briefing
Zoekwoordenonderzoek
1 correctieronde per pagina
H1 – H6 koppen
Unieke, fijn leesbare teksten
Call to actions naar jouw product of dienst
Metatags
Dit wil ik
Premium
2995
20 uitgebreide SEO-pagina’s (+/- 500 woorden)
1 uitgebreide briefing
Zoekwoordenonderzoek
1 correctieronde per pagina
H1 – H6 koppen
Unieke, fijn leesbare teksten
Call to actions naar jouw product of dienst
Metatags
Dit wil ik