fbpx

Loading

Social media beheer

Social media beheer

Sociale media: love it or hate it. Wij houden ervan. Omdat we weten hoeveel impact je als organisatie kunt maken via sociale media. Sociale media maken het makkelijker dan ooit om jouw (potentiële) klant te bereiken. Toch begrijpen we ook dat het voor veel mensen een pijnpunt is. Het up to date houden van sociale media kost nu eenmaal tijd én inspiratie. Geen nood: wij kunnen je hierbij helpen. Samen met jou gaan we aan de slag met een contentkalender, pakkende berichten en passende beelden. We maken samen met jou een goed plan en afhankelijk van je wensen kunnen wij jouw sociale mediakanalen wel of niet onderhouden (wees ook vrij als je dit na de brainstorm zelf wilt doen). 

Onderstaand  vind je de tarieven die wij hanteren bij social media beheer voor jouw organisatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via Proost@hetchampagneatelier.nl.

Social media beheer voor jouw organisatie

Social media beheer
Vanaf
€ 199
Per maand
Social media analyse, strategie, ingevulde contentkalender, 5 berichten per maand, publicaties op Facebook, Instagram, LinkedIn, rapportage per maand.
Social media analyse
Strategie
Ingevulde contentkalender
5 berichten per maand
Publicaties op Facebook, Instagram, LinkedIn
Rapportage
Dit wil ik
Social media training
Eenmalig
€ 595
Vind jij het prettig om zelf de touwtjes in handen te hebben en jouw eigen sociale media te beheren, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Met onze uitgebreide training gaan we met jouw kanalen aan de slag. Wij geven je onze tips en tricks en samen maken we een goede strategie voor jouw social media kanalen waarmee jij de komende maanden vooruit kunt!
3 uur durende training door 2 experts / schrijvers
Tips en tricks voor het bijhouden van jouw sociale media
Een ingevulde contentkalender waarmee je de komende maanden aan de slag kunt
Dit wil ik